CONTACTAR
Psiconeuroimmunologia

Psiconeuroimmunologia

Després de 20 anys d’aprenentatge i amb tot el coneixement adquirit des dels inicis amb la fisioteràpia, i passant per  la osteopatia, la posturologia i els últims anys, la psiconeuroimmunologia (PNI), tenim les eines per poder ajudar-te a solucionar el teu problema.

Pateixes dolor crònic?

Ets sents molt estressat?

Creus que et falta energía?

Insomni?

Tens problemes digestius?

Lesions i símptomes que t'impedeixen seguir les teves rutines?

Desobreix com la Psiconeuroimmunologia clínica  pot ajudar-te!

Basada en evidència científica, integra el coneixement científic  més vanguardista de diferents disciplines com: immunologia, endocrinologia, sociologia, antropologia, neurociència i donar la resposta al teu problema…
Leo Pruiboom: “Connecting the dots” (conectant les informacions).
“Ara ja sabem explicar científicament , com l’estrés per exemple, pot ser l’inici d’un dolor sense causa mecànica o  com el nostre marc social pot influir en la nostra salut a través del nostre sistema immune. Com el nostre microbioma és una de les claus per entendre la nostra supervivència i com els hàbits de vida, menjar, biorritme, descans, tenen un gran impacte sobre aquesta”.

“La Psiconeuroimmunologia Clínica és la ciència del canvi”

Per entendre els procesos tant de salut com d’enfermetat, els últims avenços científics posen en evidència la conexió necessaria entre els diferents sistemes que configuren el cos humà. La Psiconeuroimmunologia  clínica (PNI Clínica), reuneix un profund coneixement de diversos camps científics: immunologia, genètica, epigenètica, endocrinologia, sociologia, neurociència i planteja unes intervencions basades en l’estil de vida de les persones.

La Psiconeuroimmunologia (PNI) podem dir que va nèixer als EUA amb el pensament d’explicar com la ment i el cos estan lligats. El Dr. Leo Pruimboom, fundador de la PNI clínica a Europa, és el pensador científic al capdavant d’aquesta nova disciplina,  que va iniciar ja fa uns 30 anys, investigant i seguint els nous coneixements científics que provenien del EUA. Ell i el seu equip científic han publicat nombroses investigacions i  formen a molts professionals en el camp de la salut per tot Europa.

“La PNI clínica és una ciència dura i pot considerar-se com el pont òptim entre la medicina natural i la medicina convencional”. “It’s all about energy” Tot es basa amb l’energia. La patologia comença quan hi ha carença d’energia crònica  a algun teixit.

QUE FEM EN PNI?

A través d’uns metamodels i una anamnesi concreta sóm capaços d’identificar els factors associats al nostre estil de vida que trenquen el repartiment d’energia correcte entre els diferents sistemes del nostre cos,  i que ens conduiran cap a una sèrie de signes i símptomes acabant amb alguna patologia.

LA PSICONEUROIMMUNOLOGIA NO ÉS NOMÉS NUTRICIÓ

Amb la Psiconeuroimmunologia actuem amb el bioritme, el descans, l’exercici físic, la suplementació, la hormesis, la intervenció psico-social,…

A QUI PODEM AJUDAR AMB LA PSICONEUROIMMUNOLOGIA?

Persones amb procesos  crònics:

  • Inflamatòris: Al·lèrgies, intoleràncies,  artrosis i osteoporosis, fibromialgia i depressió, asma.
  • Autoimmunitaris: Colon irritable y colitis ulcerosa, artritis reumatoide, Crhon, psoriasis, espondilitis, esclerosi múltiple y Hashimoto.
  • Ginecològics: Dismenorrea, amenorrea, síndrome ovari poliquístic, fertilitat.
  • Cardiovasculars: Hipertensió arterial, diabetes tipus 2, fetge gras,  hipercolesterolemia.
menuarrow-downcross-circle
Enviar WhatsApp
1
Vols reservar una visita o més info?
Hola, en què et podem ajudar?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram