CONTACTAR
Readaptació a l'activitat física

Readaptació a l'activitat física

La Readaptació esportiva és el pont entre la fisioteràpia i la pràctica de l'esport. Aquest mètode s'utilitza quan una persona, després de patir una lesió, vol reiniciar la seva activitat diària tingui el nivell esportiu que tingui. L'objectiu és que el pacient retorni a l'activitat de la manera més òptima i segura possible, recuperant el to muscular que tenia abans de la lesió, o fins i tot intentant millorar-lo.

Al nostre centre disposem de l'espai i les eines necessàries des d'una politja cònica amb dinamòmetre incorporat per a valorar la diferencia de força en diferents punts del moviment i saber quin és el moment per a retornar a l'activitat amb el mínim risc, també el vibalance per un treball propioceptiu complet i d'un espai exterior on practicar carrera, multi salts amb un sorral, per tal d'haver practicat cada gest possible abans d'una incorporació i així evitar recaigudes i prevenir possibles lesions futures. El treball és individualitzat, treballant des de la zona específica de la lesió fins a un treball general en funció de la fase on es trobi el pacient.

En cas que sigui un esport d'equip, intentarem guiar i donar-li les pautes necessàries per a retornar a la dinàmica d'equip.

menuarrow-downcross-circle
Enviar WhatsApp
1
Vols reservar una visita o més info?
Hola, en què et podem ajudar?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram